Waarom krijgt u geen waarde-indicatie?

In een aantal gevallen kan de Autorola Verkoopservice helaas geen waarde-indicatie geven van uw auto. Onze excuses daarvoor. We leggen u graag uit waarom het geven van een waarde-indicatie niet altijd mogelijk is.

Leeftijd van de auto

Wij geven standaard een waarde-indicatie af voor auto's tot en met 12 jaar oud. In sommige gevallen kunnen wij ook een waarde-indicatie afgeven voor auto's ouder dan 12 jaar. U kunt hierover contact opnemen met verkoopservice@autorola.nl.

Te weinig ervaring

De waarde-indicatie is een gemiddelde van eerder gedane biedingen op vergelijkbare auto’s. Soms heeft de Autorola Verkoopservice nog te weinig auto’s van een bepaald type of uitvoering getaxeerd om een goede waarde-indicatie te kunnen geven.

Niet op naam van een particulier

Als de auto bij een garage te koop staat en niet op naam staat van een particulier geven we geen waarde-indicatie. De Autorola Verkoopservice is uitsluitend voor auto’s van particulieren.

Geen drie maanden op naam

Van een auto die nog geen drie maanden in bezit is van de nieuwe eigenaar ontvangt u geen waarde-indicatie. De auto moet langer dan drie maanden in bezit zijn van de particulier.