Uw auto particulier verkopen via de Autorola Verkoopservice

U wilt graag uw auto particulier verkopen met de zekerheid dat u gegarandeerd een bod krijgt? Dan bent u hier op het juiste adres. Een auto particulier verkopen neemt vaak veel tijd in beslag. Zo moet u bijvoorbeeld advertenties plaatsen en maar afwachten of er een bod komt en de koop ook doorgaat. Het duurt bovendien vaak lang voordat u een geschikte koper heeft gevonden, die de juiste prijs wil betalen. Als u gebruikmaakt van de Autorola Verkoopservice weet u zeker dat uw auto snel verkocht wordt. U kunt via ons namelijk gegarandeerd uw auto particulier verkopen.

Gegarandeerd uw auto particulier verkopen

De Autorola Verkoopservice geeft u de garantie dat uw auto binnen twee werkdagen kan worden verkocht. Wilt u eerst een indicatie van de waarde van uw auto krijgen, dan kunt u gebruikmaken van de online module waarde-indicatie. U hoeft alleen maar uw kenteken en de kilometerstand van uw auto in te vullen en krijgt direct een indruk van de waarde van uw auto bij verkoop. Maak gratis en vrijblijvend van deze service gebruik en volg dan de volgende stappen om uw auto particulier te verkopen.

Gegarandeerd bod op uw auto

Uw auto verkopen als particulier gaat simpel en snel via de Autorola Verkoopservice. U vult de autogegevens in en krijgt daarna direct binnen twee werkdagen een bod nadat u een betaling van 29,95 euro voor de service heeft betaald. Er zijn meer dan tweehonderd autobedrijven in ons netwerk beschikbaar die een passend bod kunnen uitbrengen op uw auto. U ontvangt in elk geval een gegarandeerde prijs van de hoogste bieder. Als u het gegarandeerde bod accepteert, kunt u de gevraagde gegevens scannen en uploaden. Daarna kunt u meteen online een afspraak plannen om de auto bij een van de inleverpunten in uw omgeving af te leveren. Daar krijgt u ter plaatse een bewijs van vrijwaring en staat het geld binnen twee werkdagen op uw rekening. Het verkopen van een auto als particulier is met deze service nog nooit zo eenvoudig geweest.

Ook u kunt profiteren van onze autoverkoopservice en een voor u vrijblijvend gegarandeerd bod ontvangen op uw auto.

  Autorola
Autoverkoopservice
Inruilen bij de dealer Zelf verkopen aan particulier
Hoe snel kan ik mijn auto verkopen? Gegarandeerd verkocht binnen 3 werkdagen. Afhankelijk van levertijd nieuwe auto. Onzeker. Sterk afhankelijk van prijs en belangstelling.
Krijg ik een goede prijs voor mijn auto? Redelijke prijs, maar wel altijd een gegarandeerd bod. Onduidelijk. Hangt samen met de aankoopprijs van de nieuwe auto. Bij veel belangstelling en goed onderhandelen kan er een goede prijs uit komen.
Welke kosten moet ik maken voor de verkoop? Vast bedrag. Alleen € 29,95 servicekosten, met gegarandeerde verkoop. Niet van toepassing. Varieert. Adverteren bij Marktplaats kost € 26, maar verkoop en prijs zijn niet gegarandeerd.
Heb ik veel papieren rompslomp? Nee. Alleen eenmalig autogegevens invoeren en foto's uploaden. Niet van toepassing. Ja. Zelf zorgen voor overschrijving, vrijwaring en financiƫle afhandeling.
Hoeveel stress levert het op? Geen. De Autorola Verkoopservice regelt alles, zonder gedoe. Varieert. Onderhandelen over de inruilprijs kan stressvol zijn. Veel. Prijsonderhandeling, proefritten, vreemde mensen aan huis, en alles zelf regelen.

Gegarandeerd bod aanvragen

Vraag direct een gegarandeerd bod aan

Vul uw kenteken in en begin direct met het aanvragen van een gegarandeerd bod.

Bod aanvragen

Ervaringen van verkopers

Ervaring van M. Vermeulen, regio Rotterdam

"Ik vertrek naar het buitenland voor mijn werk dus ik wilde snel af van die auto af. Maar je auto verkopen in Rotterdam levert een hoop stress op, zo bleek al snel. De mensen die reageerden wilden allemaal afdingen, en dat gaat soms heel vervelend. Uiteindelijk wees mijn zus mij op de ANWB Autoverkoopservice. Dat bood uitkomst. Ik had snel mijn geld binnen en was van die auto af, zonder verder gezeur." M. Vermeulen, Rotterdam

Meer ervaringen