Referenties

Ervaringen van M.V. uit Nieuw Vennep

Ik ga in een leaseauto rijden en wilde dus snel mijn auto verkopen, zonder alle gedoe van ‘m zelf op Marktplaats zetten.

M. Vermeer, Nieuw Vennep

Ervaring van M.J. uit Amsterdam

Het voelt veilig en vertrouwd via de ANWB Autoverkoopservice en het is een makkelijke manier om je auto te verkopen.

Mirjam Janssen, Amsterdam

K. Nanninga over het voordeel van de ANWB Autoverkoopservice

Via de ANWB heb ik geen getouwtrek over de inruilprijs en verkoop ik mijn auto zonder gedoe. Zonder inruiler kan ik zelfs korting vragen op een nieuwe auto.

K. Nanninga, Arnhem

Ervaring van mevr. Y. uit Amsterdam

Via de ANWB Autoverkoopservice krijg je misschien niet altijd de hoofdprijs, maar je kunt je auto snel verkopen zonder het gedoe van onderhandelen.

Yalcin, Amsterdam

Ervaring van ANWB

Mijn broer had een goede ervaring met de ANWB Autoverkoopservice, dus ik wist dat mijn auto verkopen in Arnhem het snelste gaat via de ANWB. En zo was het dus ook. Het bod dat ik voor mijn auto kreeg was lager dan ik gehoopt had, maar ik was wel snel en eenvoudig van de auto af. Mijn auto verkopen in Arnhem door middel van een papiertje op de zijruiten had veel langer geduurd. En wie weet wat ik dan uiteindelijk had gevangen. Inruilen is voor mij geen optie. Ik ga voortaan op de motor naar mijn werk want ik ben die files echt helemaal zat!

Anoniem, onbekend

Ervaring van Mevr. van Hoof uit Den Bosch

Ik wilde snel onze auto verkopen, het liefst in de regio Den Bosch want daar wonen wij. Maar je auto verkopen in Den Bosch door met een papiertje 'Te Koop' op de zijruiten te gaan rijden is niet erg effectief. Uiteindelijk werd ik gewezen op de ANWB Autoverkoopservice en was het probleem van mijn auto verkopen in Den Bosch verdwenen. Ik kreeg een redelijk goed bod voor onze auto en heb toegehapt. Het inleverpunt was niet in Den Bosch, maar wel dichtbij.

Mevr. van Hoof, Den Bosch

Ervaring van J. Nooitgedacht uit de regio Den Haag

Mijn auto verkopen in Den Haag ging eigenlijk best simpel. Ik ben gelijk naar de ANWB Autoverkoopservice gebrowsed en heb mijn auto aangeboden. Ik heb het bod geaccepteerd - dat was wat lager dan ik hoopte, maar wel realistisch - en de auto naar De Binckhorstlaan in Den Haag gebracht. Een medewerker van Hertz moest nog wel even met de auto rijden, maar alles was in orde en twee dagen later stond het geld op mijn rekening. Chapeau ANWB!

J. Nooitgedacht, Den Haag

Ervaring van W. Van Hulst, omgeving Eindhoven

Ik wilde mijn auto verkopen in Eindhoven. Ik heb hem aangeboden bij zo'n opkoper, maar kreeg erg weinig geld geboden. Daarna heb ik hem op Marktplaats gezet en kwamen er allerlei duistere figuren aan mijn voordeur. Op zoek alternatieven stuitte ik op de ANWB Autoverkoopservice. En toen was mijn auto verkopen in Eindhoven snel opgelost. Het ging inderdaad snel en gemakkelijk. Er zat zelfs een inleverpunt in Eindhoven.

W. Van Hulst, Eindhoven

Ervaring van Y. Hielkema, Friesland

Aanvankelijk wilde ik mijn auto verkopen in Friesland door een advertentie in de plaatselijke krant te zetten. Niet zo'n goed idee, bleek al snel. Het kostte geld en het leverde uiteindelijk maar twee vage reacties op. Gelukkig wees een vriend mij op de ANWB Autoverkoopservice. Toen bleek mijn auto verkopen in Friesland een fluitje van een cent. Ik kreeg een keurig bod en het was nog sneller dan verkopen via de krant ook!

Y. Hielkema, Friesland

Ervaring van L. Stevens, Maastricht

Mijn auto verkopen in Limburg moest vooral gebeuren zonder rompslomp en ergernis. Een goede vriend van mij vertelde over de Autoverkoopservice. Nu ben ik niet zo'n computer-mens maar met wat hulp van mijn dochter kon ik de Audi aanbieden bij de ANWB. Ik kreeg nog 7.900 euro geboden en dat heb ik geaccepteerd. Ik moest wel naar Eindhoven rijden om hem in te leveren, maar dat was eigenlijk het enige nadeel van de service.

L. Stevens, Maastricht

Ervaring van M. Vermeulen, regio Rotterdam

Ik vertrek naar het buitenland voor mijn werk dus ik wilde snel af van die auto af. Maar je auto verkopen in Rotterdam levert een hoop stress op, zo bleek al snel. De mensen die reageerden wilden allemaal afdingen, en dat gaat soms heel vervelend. Uiteindelijk wees mijn zus mij op de ANWB Autoverkoopservice. Dat bood uitkomst. Ik had snel mijn geld binnen en was van die auto af, zonder verder gezeur.

M. Vermeulen, Rotterdam

Ervaring van C. Caspers, regio Utrecht

Weet u wat het mooie is van de ANWB Autoverkoopservice? Dat je eigenlijk twee keer voordeel heb. Mijn auto verkopen in Utrecht via de Autoverkoopservice leverde mij 4.500 euro op. En vervolgens kreeg ik bij de dealer van mijn nieuwe auto korting omdat ik niks kwam inruilen. Kreeg ik ook nog 'ns 900 euro voordeel. Je kunt dus zeggen dat dit mij 5.400 euro heeft opgeleverd. Mijn auto verkopen in Utrecht via de ANWB was dus heel zinvol.

C. Caspers, regio Utrecht

Ervaring van K. van Gelauf uit de regio Zwolle

Ik kom uit de buurt van Zwolle dus wilde ik mijn auto verkopen in Zwolle. Maar je auto verkopen in Zwolle bleek lastig. Uiteindelijk gaat het toch het snelste via het internet en al zoekende stuitte ik op de ANWB Autoverkoopservice. Daarmee was het probleem opgelost. Omdat ik een keurig bod kreeg voor onze auto heb ik 'm op deze manier verkocht. Ik kon de auto trouwens inleveren in Apeldoorn, wat niet ver weg is vanuit Zwolle. Prima!

K. van Gelauf, regio Zwolle

Ervaring van B. de Ridder, Almere

Ik ben best tevreden over de ANWB Autoverkoopservice . Mijn zwager had me op deze service gewezen. Alles liep op rolletjes. Onze Chevrolet verkopen was een makkie, binnen anderhalve week was alles geregeld. Voor we op vakantie gingen had ik mijn auto aangemeld en bij terugkomst lag er een keurig bod van de ANWB. Het duurde alleen iets langer dan twee dagen voordat ik mijn geld had. Dat duurde uiteindelijk vijf werkdagen.

B. de Ridder, Almere

Ervaring van J. Claassen, Hilversum

Ik zag er erg tegen op om onze Chevrolet Nubira te verkopen. Als ik 'm op Marktplaats zet komen er allerlei mensen aan de deur, en ik ben slecht in onderhandelen. De ANWB Autoverkoopservice was een uitkomst. Misschien had ik via Marktplaats wat meer kunnen vangen, maar ik was blij met het realistische bod van de ANWB en ik was snel van de Chevrolet af.

J. Claassen, Hilversum

Citroën verkopen, anoniem

Mijn Citroën verkopen ging eigenlijk heel gemakkelijk. We hadden onze Citroën C3 eerst bij zes dealers geprobeerd te auto in te ruilen, maar we kregen via de ANWB Autoverkoopservice gewoon veel meer geld terug. Dat scheelde echt honderden euro's dus de keuze was snel gemaakt.

anoniem, onbekend

Ervaring van C. Pastor, Veenendaal

Onze Citroën Xsara Picasso was echt aan vervanging toe. Ik had geen zin de auto zelf te verkopen. Dat is zo'n gedoe. Onze Citroën verkopen via de ANWB Autoverkoopservice ging heel gemakkelijk. Ik had op een iets hogere prijs gehoopt maar ik ben toch akkoord gegaan want ik was de auto snel kwijt en had ook snel geld op mijn rekening.

C. Pastor, Veenendaal

Ervaring van J. De Klerk, Goes

Misschien had er meer in gezeten maar de prijs die ik voor mijn Fiat Panda terugkreeg was redelijk goed. Zonder gedoe mijn Fiat verkopen was het belangrijkste en dat is gelukt. Ben best tevreden zo en zal, als dat nodig is, weer van de ANWB Autoverkoopservice gebruik maken . Bij de proefrit bij Hertz ging er nog wel honderd euro af omdat er een parkeerdeukje was ontdekt.

J. De Klerk, Goes

Ervaring Fiat verkopen

Mijn vader is te oud geworden kom nog auto te rijden. Zelf zijn Fiat verkopen vond hij heel vervelend. Dus heb ik dat voor hem gedaan. Ik wilde vooral dat het snel en zonder veel gedoe ging. Toen ik op de ANWB-site naar de waarde van de auto zocht kwam ik de Autoverkoopservice tegen. Daar heb ik direct gebruik van gemaakt. Binnen twee weken was alles gepiept en had mijn vader een mooi bedrag op zijn rekening staan.

anoniem, onbekend

Ervaring van Marjon Versluis uit Rotterdam

Onze Ford verkopen viel behoorlijk tegen. We hadden de auto op Marktplaats gezet en kregen veel telefoontjes. Er waren veel geïnteresseerden maar de Ford verkopen lukte maar niet. Daar kreeg ik best stress van. Uiteindelijk hoorde ik via een collega over de ANWB Autoverkoopservice. Toen was onze Ford verkopen plotseling een fluitje van een cent. Binnen twee weken was alles geregeld, zonder stress!

Marjon Versluis, Rotterdam

Ervaring van Kees de Jong uit Amsterdam

Ik moest onlangs mijn Ford verkopen omdat ik voor mijn werk enkele jaren naar het buitenland vertrek. Ik moest mijn Ford verkopen zonder gedoe en oponthoud want ik had wel wat anders aan mijn hoofd. Dankzij de ANWB Autoverkoopservice werd eigenlijk alle zorg rond mijn Ford verkopen uit handen genomen. En ik heb nog een nette prijs gekregen ook.

Kees de Jong, Amsterdam

Ervaring van Dhr. Rutgers uit St. Pancras

Ik ging mijn Honda Civic verkopen. De Autoverkoopservice van de ANWB bood €1.300 meer dan de €4.800 die zijn dealer er voor wilde geven. Dit was het bedrijf dat de Civic altijd in onderhoud had gehad. Alleen de vraagprijzen voor andere Civics op internet bleken nog weer hoger. Dit betreft uiteraard vraagprijzen, en de markt stelt uiteindelijk de echte prijs vast. Over de afhandeling van de verkoop ben ik tevreden; alles ging vlot en naar wens.

Dhr. Rutgers, St. Pancras

Ervaring van M. Jansen uit Zoetermeer

Mijn Honda CRV uit 2002 vertoonde duidelijke gebruikssporen. Daardoor was het bod laag, maar bij de inname van de auto kreeg ik een compliment over hoe goed de auto was gefotografeerd. Daardoor hoefde het bod niet verder verlaagd te worden: de keurmeester wist alles wat er mis was al. Uiteindelijk ben ik toch blij. Ik moet niet denken aan de discussies met particuliere kopers over die deukjes en krassen.

M. Jansen, Zoetermeer

Ervaring van Dhr. de Dauwe uit Woudenberg

Ik koos voor de ANWB Autoverkoopservice om zijn Jaguar te verkopen. De X-type uit 2002 leverde nog €3750 op. Dat was wel €250 minder dan het bod, vanwege een slecht weggewerkt schadeplekje. De afhandeling verliep soepel en omdat ik later een andere auto kocht waarop niets ingeruild hoefde te worden, kon ik nog een korting bedingen, zodat de wat tegenvallende prijs gecompenseerd werd. Over het geheel genomen ben ik tevreden over de gang van zaken.

Dhr. de Dauwe, Woudenberg

Ervaring van Dhr. K.S. uit Utrecht

Ik wilde mijn Jaguar verkopen. De auto - uit 2003 - bleek niet echt populair: zijn advertentie op internet leverde geen respons op. Daarom koos ik uiteindelijk voor de ANWB Verkoopservice en ontving een bod van €6500. Een stukje lager dan wat ik wilde, maar de Jag was wel binnen een paar dagen verkocht, en weer een paar dagen later stond het geld op de bank.

Dhr. K.S., Utrecht

Ervaring van J. van der Vlugt, Den Bosch

Omdat ik een auto van de zaak ging rijden moest ik onze Jeep verkopen. Een prachtige Patriot die best nog wel geld waard was. En dat bleek gelukkig ook toen ik 'm aanbood via de Autoverkoopservice. Ik kreeg een realistisch bod en was snel van de auto af. Eigenlijk verliep het hele proces vlekkeloos.

J. van der Vlugt, Den Bosch

Ervaring van C. Kruiningen, Amsterdam

Mijn Jeep verkopen viel aanvankelijk erg tegen. Waarschijnlijk omdat er toch wel een hondenlucht in de auto hangt. Ik had dat duidelijk aangegeven bij de Autoverkoopservice en kreeg een keurig bod, dat ik dan ook geaccepteerd heb. Met de opbrengst van mijn Jeep Cherokee ben ik nu op zoek naar een andere auto voor mij en mijn Duitse herder.

C. Kruiningen,, Amsterdam

Ervaring van Dhr. Snoeck, Ouderkerk aan den IJssel

Ik meldde mijn Kia Sorento V6 aan bij de ANWB Autoverkoopservice, maar vond uiteindelijk een betere manier om zijn Kia te verkopen. Toen het bod van €3250 binnen kreeg, wilde mijn schoonzoon dat er ook wel voor geven. En nu kan ik de auto af en toe lenen voor een caravanvakantie, terwijl ik verder in het autootje van mijn vrouw rijdt.

Dhr. Snoeck, Ouderkerk aan den IJssel

Ervaring van Dhr. T. uit Alkmaar

Ik koos ervoor om zijn Kia te verkopen aan de ANWB Autoverkoopservice. De KIA uit 2008 bracht nog €4200 op, maar - zoals degene die de auto innam bevestigde - hij zag er dan ook nog klokgaaf uit. Over het geheel genomen ben ik blij met mijn keuze want op mijn nieuwe auto kon ik een mooie korting bedingen, omdat ik geen inruiler meebracht.

Dhr. T., Alkmaar

Ervaring van Miranda de Kievit uit Wateringen

'Ik heb mijn Mazda 3 uit 2003 voor €3250 verkocht aan de ANWB Autoverkoopservice. Vanwege velgschade werd het bod bij inlevering 300 euro verlaagd: die was op de foto's niet te zien. Desondanks ben ik toch tevredenheid: de snelle afhandeling zonder gezeur aan de deur beviel goed. De ANWB Autoverkoopservice is een aanrader.

Miranda de Kievit, Wateringen

Ervaring van Mevrouw C. T.

De prijs voor mijn 12 jaar oude Mazda 323 viel tegen: €1100. Dat kwam vooral omdat ik een paar maanden eerder nog ruim drieduizend euro voor het autootje had betaald. Dat was wel echt te veel. Bij het aanbieden van de auto was er eerst nog sprake van dat hij toch niet geaccepteerd zou worden, maar omdat ik alle minpunten van de auto goed had aangegeven met foto's en beschrijvingen werd hij toch ingenomen, voor de prijs die geboden was.

Mevrouw C. T,

Ervaring van Mevrouw Duit uit Driebergen

Ik heb mijn vijftien jaar oude Nissan Almera voor €400 verkocht via ANWB. Prima zo, zonder gedoe die auto weg. Dat werkt goed. Toen bleek dat een vriendin hem wel wilde overnemen voor dat bedrag. Dat heb ik afgesproken, maar bij het afzeggen van deal bleek daar een boete van €125 op te staan. Jammer, want ik meldde dit ruim een week voor de overdracht. Dat neemt niet weg dat ik deze dienst verder prima vind.

Mevrouw Duit, Driebergen

Ervaring van Mevrouw Fasel uit Aerdenhout

Mijn Nissan Almera stamde uit 2002 en ik kreeg een bod van €1000. Bij inleveren bleek dat de airco niet meer optimaal functioneerde en er zat een roestplekje op, dus uiteindelijk bracht hij € 550 op. Ik vind dit een prima dienst! De afwikkeling ging verder erg soepel: er werd een goede oplossing bedacht voor het deel van het kentekenbewijs dat ik vergeten was mee te nemen.

Mevrouw Fasel, Aerdenhout

Mevr. de Munk over het voordeel van de ANWB Autoverkoopservice

Ik heb de auto van mijn vader verkocht via ANWB. Binnen twee weken was alles gepiept en had mijn vader een mooi bedrag op zijn rekening staan.

Mevr. de Munk, Den Helder

C. van Drenthe over het voordeel van de ANWB Autoverkoopservice

Het verkopen van mijn auto ging heel gemakkelijk. We hadden onze auto eerst bij zes dealers geprobeerd te auto in te ruilen, maar we kregen via de ANWB Autoverkoopservice gewoon veel meer geld terug. Dat scheelde echt honderden euro's dus de keuze was snel gemaakt.

C. van Drenthe, Den Haag

Ervaring van Mevrouw Van Dooren, Eindhoven

Ik kon een even oude auto als haar eigen Opel Agila kopen van vrienden, die veel minder kilometers had gelopen. Voor mijn eigen tien jaar oude Opeltje kreeg ik, ondanks de hoge kilometerstand, nog € 750. Het geld stond 2 werkdagen na inleveren op mijn rekening. Prima, dus.

Mevrouw Van Dooren, Eindhoven

Dhr. Vermeer over het voordeel van de ANWB Autoverkoopservice

Mijn auto verkopen was nodig omdat ik een baan in België kreeg. Ik moest dus vooral snel mijn auto verkopen. Mijn auto inruilen was geen optie. Al browsend op het internet om mijn auto te verkopen, kwam ik terecht op de site van de ANWB. Daar kon ik mijn auto verkopen via de Autoverkoopservice. De prijs die ik kreeg was redelijk. Maar wat ik belangrijker vond was dat mijn auto verkopen zo erg snel ging.

Dhr. Vermeer, Limburg

Ervaring van Huub Jansen uit Groningen

'Ik wilde mijn Opel Vectra verkopen, maar merkte dat de dealer weinig zin had de acht jaar oude auto in te ruilen. Via de ANWB Autoverkoopservice kon ik er € 3.600 voor krijgen en ook nog een extra korting van €600 bedingen op de aanschaf van een nieuwe. Al met al ben ik daardoor toch tevreden over de transactie.

Huub Jansen, Groningen

Ervaring van Mevrouw H. uit Langezwaag

Ik had een Peugeot 307 uit 2003 in de aanbieding en dat bleek goed te verlopen bij de ANWB Autoverkoopservice. Ik kreeg € 1350 voor de auto en de man bij wie ik hem inleverde, vond dat hij er zelfs wat beter uit zag dan ik had verteld. Helaas kon hij de prijs niet verder verhogen... De prijs was wel wat aan de lage kant, maar toch beduidend beter dan de € 850 die de garage bood waar ik mijn andere auto kocht.

Mevrouw H., Langezwaag

Ervaring van Jan Brands uit Leidschendam

Ik verkocht de Peugeot van een collega, die op plotseling in het buitenland was geplaatst. De auto van 2011 bleek heel lastig aan de man te brengen, tot ik bij de ANWB Autoverkoopservice uit kwam. De prijs van € 10.500 bleek goed in vergelijk met wat de handel bood en de afhandeling, inclusief de complicaties die horen bij verkopen als gemachtigde, liep vlot.

Jan Brands, Leidschendam

Ervaring van Dhr. den Outer uit ’s Gravenzande

Ik wilde graag van mijn Renault Scenic uit 2005 verkopen. Deze had 65.000 km gelopen en hij had wat gebruikssporen, die ik keurig op mijn aanvraag vermeldde. Die werden bij het innemen wel opgemerkt, maar er werd verder niets in mindering gebracht op het bod. Je merkt dat je geen onderhandelingspositie hebt. Dat vind ik wel jammer. Maar ik wil ook geen gezeur aan de deur. Verder verliep alles vlot.

Dhr. den Outer, ’s Gravenzande

Ervaring van Dhr. Walthie uit Gouda

Ik wilde mijn vader diens Renault verkopen. De keurige Modus uit 2007 met 40.000 km op de klok bracht €6.650 op en daar was ik tevreden over. De dagwaarde lag op €6.100, dus je hoort mij niet klagen. De inname verliep correct, het geld was op tijd, kortom, alles verliep naar behoren.

Dhr. Walthie, Gouda

Ervaring van Mevrouw van P.

Ik vond twee auto's toch wel wat te veel van het goede, en daarom wilde ik mijn Saab 9-3 verkopen. De auto heeft even op internet gestaan, maar dan weet je toch niet wat je aan de deur krijgt. De advertentie voor de ANWB Autoverkoopservice in de Kampioen bracht uitkomst. Ook de afhandeling van de verkoop verliep soepel en naar wens.

Mevrouw van P.,

Ervaring van Dhr. de Groot

Ik woon sinds kort in Sydney en moest voor mijn onverwachte vertrek mijn auto snel kwijt. Via een vriend maakte ik gebruik van de Autoverkoopservice. Die gaf uiteindelijk €4.900, en dat is €400 minder dan het bod van €5.300. Dat kwam door een deukje. Afgezien daarvan ben ik tevreden over de geboden service, de afhandeling en de snelheid van betalen.'

Dhr. de Groot ,

Ervaring van K. Roos over het voordeel van de ANWB Autoverkoopservice

Mijn broer had de ANWB Autoverkoopservice al met succes gebruikt, dus ik wist dat het verkopen van mijn auto heel snel gaat via de ANWB. En zo was het dus ook. Het bod dat ik voor mijn kreeg was lager dan ik gehoopt had, maar ik was wel snel en eenvoudig van de auto af. Mijn auto verkopen door middel van een papiertje op de zijruiten had veel langer geduurd. En wie weet wat ik dan uiteindelijk had gevangen.

K. Roos, Arnhem

Ervaring van Mark Deuring uit Harderwijk

Ik besloot mijn Seat te verkopen via de ANWB, zodat ik mijn handen vrij zou hebben om een hogere korting te bedingen op zijn nieuwe auto. Dat lukte, maar het viel me wel tegen dat bij de inname nog 150 euro van de geboden prijs werd afgehaald. Desalniettemin ging ik akkoord met de verkoop, die verder correct werd afgehandeld. En per saldo sprong ik er door de extra korting op mijn nieuwe auto goed uit.

Mark Deuring, Harderwijk

Ervaring van Dhr. D. uit Enschede

Ik wilde mijn Seat verkopen. De auto uit 2003 bracht €2800 op en dat was wel even slikken. Maar de eerlijkheid gebiedt me te vertellen dat ik niet alle schades had gefotografeerd. Zo werkt het niet, dus werd er bij het inleveren nog €600 afgetrokken voor de niet gemelde schade. Jammer, maar dat had aan de deur ook allerlei vervelende toestanden gegeven.

Dhr. D., Enschede

Ervaring van Joke de Jong uit Emmen

Ik heb mijn Toyota Prius snel verkocht via de ANWB Autoverkoopservice. De prijs voor de twee jaar oude hybride met een halve ton op de klok viel een beetje tegen dat nam ik voor lief. De verdere procedure – het aanmelden en het innemen – verliep erg vlot.

Joke de Jong, Emmen

Ervaring van F. Kazemier uit Assen

Ik verkocht mijn Toyota Corolla uit 2005 aan de ANWB Autoverkoopservice, voor een prijs die aanmerkelijk lager was dan ik aanvankelijk uit de waardebepaling opmaakte. Bovendien wilde ik geen louche figuren aan de deur, geen problemen met het RDW en een vlotte betaling. De verdere afhandeling ging professioneel en vlot.

F. Kazemier, Assen

Ervaring van Mevr. Vermeulen uit de Randstad

De versnellingsbak van mijn VW Polo begon te ratelen. Reparatie zou duurder zijn dan de auto waard was. Ik kwam bij toeval terecht bij de Autoverkoopservice, meldde de auto aan met een eerlijke omschrijving van het probleem, en ving er toch nog €650 voor. De afhandeling verliep verder zonder complicaties, dus ik ben helemaal tevreden op vakantie gegaan.

Mevr. Vermeulen, Randstad

Ervaring van Mevrouw de Jager uit Groningen

Ik kreeg de oude auto van mijn vader dus kon ik mijn eigen VW Golf verkopen, die was immers twee keer zou oud. De dealer wilde hem niet inkopen, hoewel hij daar altijd in onderhoud was geweest. Ik ben helemaal tevreden met de gang van zaken bij de ANWB Autoverkoopservice: geen gedoe aan de deur en discussies over zaken waar ik geen verstand van heb.

Mevrouw de Jager, Groningen

Meneer De Jong over het voordeel van de ANWB Autoverkoopservice

Bij de gedachte aan mijn auto inruilen bekroop me al snel de angst dat ik misschien te weinig zou terugkrijgen. Dat blijft toch altijd een spel tussen jou en de verkoper en daar ben ik niet goed in. Plotseling was de stress rond het inruilen van mijn auto verdwenen. Na vier werkdagen stond het geld op de rekening en ik hoefde in elk geval niet meer te bakkeleien over het inruilen van mijn auto.

Meneer De Jong, Zuid-Holland