Dit heeft u nodig om een prijs aan te vragen

Om de gegarandeerde prijs van uw auto te kunnen bepalen hebben we foto’s en gegevens nodig. Het is belangrijk dat u de goede foto’s instuurt en alle gegevens correct en volledig invult. Anders moet de prijs achteraf misschien worden bijgesteld.

Dit heeft u nodig:

1. Kenteken en kilometerstand

2. Opties en accessoires

Als u de auto destijds nieuw heeft gekocht dan heeft u wellicht de factuur nog waar de verschillende opties op staan. Handig om die er dan even bij te pakken.

3. Zes foto’s van uw auto

U kunt de foto’s maken met een digitale camera of met uw telefoon. Maak de foto’s bij voorkeur overdag. U kunt op de tekeningen klikken voor meer uitleg over wat voor foto’s wij graag van u ontvangen.

Links voor  Rechts achter  Zijkant
Dit heeft u nodig - linksvoor Dit heeft u nodig - rechtsachter Dit heeft u nodig - zijkant
Voorzijde Kilometerstand Interieur
Dit heeft u nodig - voorkant Dit heeft u nodig - km-stand Dit heeft u nodig - interieur

  4. Informatie over de staat van uw auto

Dit heeft u nodig - schadeHeeft uw auto carrosserieschade of technische gebreken? Omschrijf die dan volledig en nauwkeurig. Ook ontvangen we graag van elk beschadigd carrosseriedeel één foto. Dit is belangrijk, want als de auto bij het inleveren niet in de staat is die u heeft omschreven, dan kan dit invloed hebben op de gegarandeerde prijs.

Dus: voorkom teleurstelling bij het inleveren, en zorg dat u direct bij het aanvragen van een gegarandeerde prijs de eventuele schade en/of technische gebreken volledig meldt.

 

 

Gegarandeerd bod aanvragen

Vraag direct een waarde-indicatie aan

Vul uw kenteken in en begin direct met het aanvragen van een waarde-indicatie.

Waarde-indicatie aanvragen

Ervaringen van verkopers

Ervaring van J. Nooitgedacht uit de regio Den Haag

"Mijn auto verkopen in Den Haag ging eigenlijk best simpel. Ik ben gelijk naar de ANWB Autoverkoopservice gebrowsed en heb mijn auto aangeboden. Ik heb het bod geaccepteerd - dat was wat lager dan ik hoopte, maar wel realistisch - en de auto naar De Binckhorstlaan in Den Haag gebracht. Een medewerker van Hertz moest nog wel even met de auto rijden, maar alles was in orde en twee dagen later stond het geld op mijn rekening. Chapeau ANWB!" J. Nooitgedacht, Den Haag

Meer ervaringen