Fotograferen overzicht van de auto

Wij vragen u twee soorten foto's in te sturen: overzichtsfoto's en detailfoto's. Die details betreffen bijvoorbeeld de kilometerstand en schades. Met de overzichtsfoto's geeft u de algemene indruk van uw auto weer. Dat is belangrijk, want een taxateur kijkt heel anders naar een schade bij een mooie auto, dan bij een scharrig exemplaar.

Goed gefotografeerd linksvoor Goed gefotografeerd rechtsachter
   

 

Met een foto van linksvoor en een van rechtsachter is de hele omtrek van een auto vastgelegd. De exemplaren bij dit stukje tekst illustreren dat duidelijk.

Let op de volgende zaken:

  • Zorg voor een schone auto, ook de wielen.
  • Ga zo dicht mogelijk bij de auto staan, dat is beter dan inzoomen.
  • Zorg wel dat de hele auto in beeld is, dus zonder dat er stukken afvallen.
  • Een bedekt zonnige dag is het beste. Dan komen de kleuren het best tot hun recht en zijn reflecties niet zo hard dat ze het beeld hier en daar overstralen.

 

Gegarandeerd bod aanvragen >>

Vraag direct een gegarandeerd bod aan

Vul uw kenteken in en begin direct met het aanvragen van een gegarandeerd bod.

Bod aanvragen

Ervaringen van verkopers

Ervaring van Dhr. Rutgers uit St. Pancras

"Ik ging mijn Honda Civic verkopen. De Autoverkoopservice van de ANWB bood €1.300 meer dan de €4.800 die zijn dealer er voor wilde geven. Dit was het bedrijf dat de Civic altijd in onderhoud had gehad. Alleen de vraagprijzen voor andere Civics op internet bleken nog weer hoger. Dit betreft uiteraard vraagprijzen, en de markt stelt uiteindelijk de echte prijs vast. Over de afhandeling van de verkoop ben ik tevreden; alles ging vlot en naar wens." Dhr. Rutgers, St. Pancras

Meer ervaringen